Instrucțiuni ștergere cont
Ality
Utilizatorii aplicației pot solicita ștergerea completă a contului și datelor înregistrate în aplicație (date personale, documente și imagini încărcate, mesaje transmise). Ștergerea datelor se realizează în maxim 24 de ore de la trimiterea solicitării.
Pentru solicita ștergerea vă rugăm să accesați secțiunea
Contul meu, și să apăsați pe butonul Șterge contul.
Această operațiune este ireversibilă.
Vă mulțumim!