Login

Evenimente Business

Ușurează-ți munca folosind Ality, organizarea unui eveniment este o sarcină foarte solicitantă, dar prin intermediul platformei Ality planificarea este transparentă, digitalizată și ușor de realizat. Ality vine în ajutorul organizatorilor la fiecare eveniment, pentru a-i susține înainte, pe durata și după terminarea acestuia.

Cere oferta

Alături când ai cea mai mare nevoie

Platforma unică în Romania de planificare online a evenimentului. Prin intermediul căreia se pot organiza orice tip de eveniment de la festivaluri, conferințe până la baluri de absolvire sau chiar maratoane. Ality susține organizatorii evenimentelor pe întreg parcursul acestora, prin dezvoltarea modulelor inovatoare, care facilitează toate procesele organizatorice. Atât organizatorii, cât și participanții, vor beneficia de servicii de calitate, pe măsura așteptărilor.

Evenimente publice

Ality permite organizarea evenimentelor ample, cu un număr mare de invitați. Fă alegerile potrivite în ceea ce privește locația, muzica și serviciile pe care le pui la dispoziție participanților și vei observa cum organizarea poate fi ,,fun”. Ține-ți invitații la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Vinde în aplicație biletele cu scanarea codului QR și reduci cozile și timpul de așteptare la intrare.

Organizarea unui festival de succes poate fi realizată cu Ality. Selectarea locației, serviciilor vizualizarea numărului de participanți, gestionarea bugetului sau eficientizarea procesului de validare a biletului de intrare prin scanarea codului QR – sunt doar câteva din beneficiile oferite de modulele create de dezvoltatorii Ality.

Organizarea unui maraton poate fi o adevărată provocare. Cu toate acestea, o platformă care eficientizează și digitalizează procesele, este un adevărat ajutor. Organizatorul are la dispoziție platforma pentru a putea face alegerile potrivite precum: locația, numărul maxim de participanți, cauza susținută, sponsorii, sau chiar serviciile de care se pot bucura participanții.

Surprinde-ți invitații cu locația în care va avea loc petrecerea de revelion sau bucatele alese pe care le vei servi la trecerea dintre ani. Aplicația Ality este tool-ul ideal pentru organizarea celui mai tare party de anul nou.

Cu ajutorul platformei Ality, reprezentanții locațiilor în care vor avea loc petrecerile pot vinde bilete și pot transmite participanților, în timp real, orice tip de informație care i-ar putea ajuta în luarea deciziilor asupra meniului, participării, transportului, sau, de ce nu, vestimentației! Work hard, party harder!

Evenimente corporate

Cu ajutorul Ality organizarea unui team building este eficientă și rapidă. Alegerea locației, meniului, selectarea serviciilor dorite, numărul de participanti si preferințele acestora – toate aceste aspecte sunt gestionate cu ușurință de pe propriul dispozitiv.

Dacă tu ești ,,in charge” de organizarea petrecerii corporate, poți demonstra cât de ,,cool” și atent la detalii poți fi! Știi exact numărul participanților, stabilești detaliile petrecerii și ține-i pe toți la current cu alegerile sau noutățile apărute.

Dă dovadă de profesionalism în organizarea conferinței și ține participanții informați. De la alegerea locației, numărului de invitați și a subiectelor dezbătute la trimiterea invitațiilor și distribuirea fișierelor media – toate acestea pot fi realizate în Ality.

Evenimente speciale

Organizarea unei festivități presupune atenție la detalii cum ar fi: unde va avea loc, câți invitați vor fi, cât va dura evenimentul, cum se va face accesul la eveniment sau cum pot fi accesate pozele și filmările. Vezi, în timp real, numărul de participanți și stabilește în aplicație detaliile menționate anterior și nu numai.

După ani de studii, atât elevii sau studenții, cât și profesorii merită o seară în care să sărbătorească împlinirea unui ciclu din viața lor. Cu Ality, organizatorii se pot ridica la nivelul așteptărilor: alegerea localului, meniul, vânzarea biletelor, pregătirea surprizelor, selectarea staff-ului și alegerea DJ-ului care să-i țină pe toți distrați.

Balul bobocilor este un eveniment memorabil din viața fiecărui elev sau student. Asigură-te că invitații vor petrece o seara minunată în locația potrivită și se vor bucura de compania celorlalți colegi. Spațiul pentru dans este cel mai important, însă tine cont și de organizarea concursului ,,Miss” și ,,Mister” al balului. Redu timpul de așteptare la intrare prin validarea codurilor QR de pe bilete.

Îți lipsesc prietenii, colegii sau foștii profesori? Cu Ality este posibil să organizezi totul rapid și eficient pentru a-i revedea. Participanții pot plăti direct din aplicație prețul biletului, iar organizatorii se pot consulta cu ei in privința locației sau a meniului. Informațiile se actualizează instant în aplicație astfel ai toate informațiile de care ai nevoie în același loc.

Organizare eveniment

De la selectarea locației, vânzarea biletelor, trimiterea de anunțuri, selectarea activităților în funcție de tipul evenimentului, numărul participanților, la primirea feedback-ului din partea participanților și distribuirea albumelor media – toate acestea se realizează într-un mediu online securizat, rapid și transparent.

Vânzare bilete

După integrarea platformei Ality cu site-ul propriu, începeți vânzarea biletelor. Creezi biletele pe site, iar acestea vor putea fi cumparate direct din Ality. Biletele au un cod QR unic atașat, participanții ne mai fiind nevoiți să le printeze. Toate biletele achiziționate sunt centralizate în platforma, iar organizatorul are oricând acces la toate detaliile cu privire la eveniment.

Trimiterea invitațiilor

Crearea și trimiterea invitațiilor pentru evenimentele corporate devine acum foarte ușoară. Invitațiile se trimit pe mail, iar pentru fiecare invitat se crează automat un cont în aplicație, tot ce are de făcut este sa confirme prezența, iar apoi acesta va primi un cod QR unic care va fi folosit pentru accesul la eveniment.

Vizualizare evenimente

Odată ce evenimentul este creat, participanții mențin permanent comunicarea cu organizatorii prin intermediul Ality. Orice informație nou apărută poate fi distribuită în aplicație, astfel încât procesul să fie unul transparent și care implică ambele părți: organizator-participant.

Generare statistici

Platforma Ality asigură crearea rapoartelor analitice detaliate asupra audienței participanților, suplimentar se pot colecta date printr-un flow de întrebări personalizate fiecărui tip de eveniment. Aveți la dispoziție o serie de statistici detaliate în funcție de tipul evenimentului și de criteriile dorite.

Promovare sponsori

Vă punem la dispoziție un canal de publicitate targetată prin care veți putea promova reclame (imagini sau clipuri) care vor rula automat la accesarea de către participanți a anumitor secțiuni din cadrul evenimentului. Aveți acces la rapoarte complete despre utilizatorii care au vizualizat reclama.

Informare participanți

Aveți la dispoziție un modul special creat pentru a interacționa cu participanții de la evenimentul pe care îl organizați prin consultarea live a acestora. În plus se pot publica anunțuri către toți participanții,  care în acest fel vor fi la curent cu modificările de ultim moment sau cu dress code-ul evenimentului. Participanții la eveniment vor primi notificări live direct pe telefonul mobil.

Organizare staff

Prin modulul “Staff” vă ajutăm să aveți o evidență clară a tuturor oamenilor implicați în desfășurarea evenimentului (Ex: barman, ospătar, fotograf, paza, etc). Aceștia vor primi pe E-mail sau Whatsapp informarea cu privire la necesitatea serviciilor pe care le oferă și vor putea răspunde invitației direct de pe propriul telefon mobil.

Chestionar feedback

Știm cât de important este feedback-ul oferit de participanți după fiecare eveniment, de aceea am creat această  funcție care vă oferă posibilitatea de a crea un set de întrebări care se va trimite automat tuturor participanților după terminarea evenimentului.

Distribuire albume media

Pentru că știm cât de important este pentru participanți sa primească pozele și filmările rapid, vă oferim posibilitatea de a încărca rapid toate albumele media direct în aplicație, astfel toți participanții vor avea acces foarte facil la ele.

Module disponibile

Indiferent de tipul evenimentului organizat, Ality vă ajută să vă gestionați eficient timpul și modul de organizare prin module inovatoare și ușor de folosit puse la dispoziția ta.

Crearea evenimentului
Creează evenimentul și adaugă detaliile specifice fiecărui tip de eveniment.
Integrare adrese locații
Adăugarea locațiilor și integrarea automată cu Waze și Google Maps.
Creare hartă locatie
În aplicație se creează harta locației cu poziția tuturor punctelor de interes.
Așezarea participanților
Vei putea sa ii aranjezi la mese în funcție de preferințele fiecărui invitat.
Task management
Poți adăuga task-uri noi, cu costuri alocate fiecărui task sau task-uri predefinite.
Desemnează hostess
Din acest meniu poți desemna cine va avea acces la lista cu invitați și la planul locației
Promovare sponsori
Canal de publicitate targetată prin care veți putea rula reclame în aplicație.
Feed eveniment
Feed personalizat, unde invitații dar și organizatorii pot posta mesaje sau poze live.
Integrare platformă
Creezi biletele pe site-ul propriu, iar acestea vor fi cumpărate direct din Ality.
Vânzare bilete
Biletele se vor genera digital având un cod QR unic, care se va scana la intrare.
Invitații digitale
Invitațiile se trimit pe Whatsapp, Facebook Messenger sau E-mail direct din aplicație.
Centralizarea răspunsurilor
Primești notificare pe telefon după fiecare răspuns, iar apoi le si centralizăm.
Exportarea informațiilor
Puteți exporta: răspunsuri, plan locației, opis, taskuri, cheltuieli sau lista cu cadouri.
Gestionare buget
Alocă un buget și gestionează-l eficient pe parcursul întregului demers.
Funcția de Smart Check-in
Un modul inovator care te ajuta sa uiți de listele tipărite și scurtează timpii de așteptare al invitaților.
Publicare media
Publica pozele si filmarile de la eveniment iar toți participantii se pot bucura de ele rapid și simplu.
Publicare line up
Participanții pot fi notificați înainte de intrarea artiștilor pe scenă.
Gestionare staff
O evidență clară a tuturor oamenilor implicați în organizarea evenimentului.
Chestionar feedback
Această funcție oferă posibilitatea de a crea un set de întrebări.
Colectare informații
În momentul înregistrării participării, printr-un flow de întrebări personalizate.

Mediu de testare

Vă punem la dispoziție un mediu de testare unde puteți sa interactionați cu platforma de administrare a evenimentelor.

user: test@ality.com
pass:  Ality2022

Testează acum

Vă punem la dispoziție un mediu de testare pentru a interacționa cu platforma din perspectiva participanților.

user: participant@ality.com
pass: Ality2022

Testează acum

* pentru mediu de test nu punem la dispoziție aplicația, platforma este accesibilă doar din browser

Servicii extra

Prin încărcarea unui selfie în aplicație participantul va primi toate pozele în care apare de la evenimentul respectiv. Toate acestea în condiții optime de securitate prin respectarea condițiilor GDPR.

Află mai multe

Oferă invitaților tăi posibilitatea creării unor amintiri unice, sub forma unei fotografii, a unui clip sau chiar a unui GIF, cu o urare pentru miri sau pentru cel mic, ce pot fi încărcate în timp real pe rețelele de socializare și retrăi oricând momentul cu plăcere.

Află mai multe

Începe organizarea perfectă a unui eveniment de vis.

Prezentare
Contact
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound
Login
Cart Overview